ROBERTS SMILGA
restorāna “1221” šefpavārs gatavo
Bez olām nebūtu iedomājama ēdienu gatavošana. Tās izmantoju gan ēdiena gatavošanas procesā, gan pasniegšanas brīdī - kā noslēdzošo ēdiena komponentu. Kā punktu teikuma beigās.
UZ SĀLS FLĪZES PASNIEGTU BALOŽA KRŪTIŅAS TARTARU AR CEPTĀM PAIPALU OLĀM UN KARTUPEĻU ČIPSIEM
SASTĀVDAĻAS
- 100g baloža krūtiņas
- 10g sarkano sīpolu
- 10g kaperu
- 10g čili piparu
- 10g melno olīvju
- Maurloki
- Olīveļļa
- 3 paipalu olas
- Pipari
- Sāls
- Kartupeļu cipsi
PAGATAVOŠANA
- Baloža krūtiņu smalki sakapā, pievieno smalki sakapātu sarkano sīpolu, kaperus, čili piparus, sakapātas melnās olīvas un maurlokus;
- Pievieno nedaudz olīveļļas un samaisa
- Pievieno sāli un piparus pēc garšas
- Cep paipalu olas uz pannas un dekorē tartaru;
- Pasniedz uz sāls flīzes ar kartupeļu čipsiem!