ROBERTS SMILGA

restorāna “1221” šefpavārs gatavo

Bez olām nebūtu iedomājama ēdienu gatavošana. Tās izmantoju gan ēdiena gatavošanas procesā, gan pasniegšanas brīdī - kā noslēdzošo ēdiena komponentu. Kā punktu teikuma beigās.

UZ SĀLS FLĪZES PASNIEGTU BALOŽA KRŪTIŅAS TARTARU AR CEPTĀM PAIPALU OLĀM UN KARTUPEĻU ČIPSIEM

SASTĀVDAĻAS

  • 100g baloža krūtiņas
  • 10g sarkano sīpolu
  • 10g kaperu
  • 10g čili piparu
  • 10g melno olīvju
  • Maurloki
  • Olīveļļa
  • 3 paipalu olas
  • Pipari
  • Sāls
  • Kartupeļu cipsi

PAGATAVOŠANA

  1. Baloža krūtiņu smalki sakapā, pievieno smalki sakapātu sarkano sīpolu, kaperus, čili piparus, sakapātas melnās olīvas un maurlokus;
  2. Pievieno nedaudz olīveļļas un samaisa
  3. Pievieno sāli un piparus pēc garšas
  4. Cep paipalu olas uz pannas un dekorē tartaru;
  5. Pasniedz uz sāls flīzes ar kartupeļu čipsiem!