Ola – vairāk nekā tikai brokastīs! Šis brinišķīgi daudveidīgais un tik ļoti mainīgais produkts ļauj mums paspert soļi tālāk un visdažādākajos veidos to pievienot jebkurā dienas laikā baudāmiem ēdieniem!
Pievieno olu salātiem, svaigiem vai pagatavotiem dārzeņiem, sacepumiem un tik daudz kam citam! Iedvesmai piedāvājam #pieliecolu draugu brīnumgardās receptes!
ANITA PUŽULE
Fitnesa trenere
Brokastīm jābūt skaistām un krāsainām, vai ne?
DĀRZEŅU LIGZDIŅAS AR OLU: var apēst uzreiz, paņemt līdzi pusdienām vai atstāt vakariņām ??
Garšīgi, vienkārši un protams, veselīgi ??
RECEPTE:
- Dārzeņus sarīvē spirālēs
- Kārto ligzdiņās uz cepamās plātnes
- Vidiņā iesit olu
- Pārkaisi ar pipariem, oregano, pārtikas rauga pārslām (nutritional yeast)
- Cep 180 grādos minūtes 20!
Ja Tev arī garšo olas brokastīs un ne tikai, piedalies Balticovo fotokonkursā
-
-
-
OLAS AR GRIĶU PĀRSLĀM UN GAILENĒM -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
CEPTAS OLAS PAPRIKAS “ FORMIŅĀ” AR BEKONU, BIEZPIENU UN RUDZU MAIZI -
VESELĪGAIS OLBALTUMA DZĒRIENS PĒC TRENIŅA
CEPTAS OLAS PAPRIKAS “ FORMIŅĀ” AR BEKONU, BIEZPIENU UN RUDZU MAIZI