Ola - vairāk nekā tikai brokastīs! Šis brinišķīgi daudveidīgais un tik ļoti mainīgais produkts ļauj mums paspert soļi tālāk un visdažādākajos veidos to pievienot jebkurā dienas laikā baudāmiem ēdieniem!
Pievieno olu salātiem, svaigiem vai pagatavotiem dārzeņiem, sacepumiem un tik daudz kam citam! Iedvesmai piedāvājam #pieliecolu draugu brīnumgardās receptes!
ZIGISMUNDS SIRMAIS
Vieglatlēts, šķēpmetējs
UZKODA STARP TRENIŅIEM – MAIZĪTES AR OLU UN BEKONU
Starp saspringtajiem treniņiem ir ļoti svarīgi uzņemt visas svarīgās uzturvielas. Šodien atspoguļoju savu ideju par to kā olas var izmantot ēdienos. Kraukšķīga uzkoda starp treniņiem manā gaumē! #bekons #uzkoda #pieliecolu
Esmu priecīgs, ka Balticovo piedāvā olas, kuras dēj vistas, kas dzīvo brīvībā, jeb, tās saucamās, brīvo vistu olas! Ļoti svarīgi sportistu uzturā ikdienā ir iekļaut olas! Un vēl jo vairāk - kvalitatīvas!!! Tapēc es esmu 100% par šīm olām!
KAS NEPIECIEŠAMS:
- 2 sviestmaižu šķēles
- 2 olas (labāk Balticovo)
- 4-6 bekona sķēles (atkarībā cik grib daudz uzlikt uz sviestmaizes, manuprāt, jo vairāk jo labāk)
- cepampapīra loksne
- karsta cepeškrāsns ar cepešpannu
PIEDEVAS:
Tas atkarīgs no tā, ko kārojas piekost klāt - tomāti, gurķi, paprika!
KĀ PAGATAVOT:
Sviestmaižu šķēlēm pa vidu izgriezt apli, to var darīt ar nazi, vai karoti, ja maize ir mīksta! Tad uzkarsējam cepeškrāsni līdz 180 grādiem! Uz cepešpannas uzliekam cepampapīra loksni, un uz tās - sagatavotās sviestmaižu šķēles! Pārliekam bekonu pāri maizītēm, kādā izvietojumā gribas - man šoreiz sagribējās krustiņā! Tad pāri bekonam aplī iesit olu, un pannu liek cepties cepeškrāsnī.
CIK ILGI JĀCEPJ?
Tas ļoti atkarīgs no cepeškrāsns. Man sanāca +/- 10 minūtes!
Piedevas paši pēc savas izvēles izkārtojiet uz šķīvja!
Lai labi garšo!
-
OLGA ELSTE
PASTA AR PORTOBELLO SĒNĒM UN OLAS DZELTENUMU
ĒRIKS DREIBANTS
OLA MUNDIERĪ AR JAUNIEM KARTUPEĻIEM UN GAILENĒM
-
OLGA ELSTE
VASARAS DĀRZEŅI AR KAZAS SIERU UN OLU
ĒRIKS DREIBANTS
GOGELMOGELIS AR SVAIGĀM OGĀM
-
LAURA GRĒVIŅA
OLAS AR GRIĶU PĀRSLĀM UN GAILENĒM
ĒRIKS DREIBANTS
GIN FIZZ
-
LAURA GRĒVIŅA
VASARAS SALĀTI AR TUNCI
BRIGITA DAMBE
GRIEĶU BURGERI AR VĒRŠACI
-
ANNIJA APSĪTE
CHAMPIGNON QUICHE JEB KO DARĪT, KAD MĀJĀS DAUDZ OLU
BRIGITA DAMBE
BRĪVDIENU RĪTU PLAUCĒTĀS OLAS
-
ANNIJA APSĪTE
SĀLĪTAS ĶILAVAS AR OLĀM
ILZE LIPSKA
VASARAS LAPU SALĀTI AR VĀRĪTĀM OLĀM
-
DANA ROŽLAPA
BURKĀNU KĒKSS
ILZE LIPSKA
OLU SALĀTI - KĀ BĒRNĪBĀ
-
DANA ROŽLAPA
RIKOTAS PANKŪKAS AR SVAIGO PLŪMJU MĒRCI
SANTA MATULE
BANĀNU PANKŪKAS
-
ZIGISMUNDS SIRMAIS
TUNČA SALĀTI
SANTA MATULE
VESELĪGĀ PĒC-SACENSĪBU UZKODA
-
ZIGISMUNDS SIRMAIS
UZKODA STARP TRENIŅIEM – MAIZĪTES AR OLU UN BEKONU
ANSIS KLINTSONS
SALĀTI AR VĀRĪTU OLU
-
UNA ULME
OLU MASKAS SEJAI UN MATIEM
ANSIS KLINTSONS
GRAUDU RIKA AR VĀRĪTU OLU UN ZAĻUMIEM
-
KATRĪNA PURIŅA-LIBERTE
TIRAMISU AR OGĀM
ANASTASIJA MARUTA
VEĢETĀRIE TAKO AR OLU
-
SIGNE MEIRĀNE
POLENTA AR DĀRZEŅIEM UN BEZ MIZAS VĀRĪTU OLU
LĪNA MŪZE
AR TĪTARA GAĻU UN SPINĀTIEM PILDĪTS TOMĀTS AR OLAS CEPURĪTI
-
PAULA ROZE
SILTI SVAIGIE VISTAS SALĀTI
LĪNA MŪZE
CEPTAS OLAS PAPRIKAS “ FORMIŅĀ” AR BEKONU, BIEZPIENU UN RUDZU MAIZI
-
ANASTASIJA MARUTA
VESELĪGAIS OLBALTUMA DZĒRIENS PĒC TRENIŅA
LĪNA MŪZE
CEPTAS OLAS PAPRIKAS “ FORMIŅĀ” AR BEKONU, BIEZPIENU UN RUDZU MAIZI