Ola - vairāk nekā tikai brokastīs! Šis brinišķīgi daudveidīgais un tik ļoti mainīgais produkts ļauj mums paspert soļi tālāk un visdažādākajos veidos to pievienot jebkurā dienas laikā baudāmiem ēdieniem!

Pievieno olu salātiem, svaigiem vai pagatavotiem dārzeņiem, sacepumiem un tik daudz kam citam! Iedvesmai piedāvājam #pieliecolu draugu brīnumgardās receptes!

LĪNA MŪZE
Vieglatlēte, šķēpmetēja

AR TĪTARA GAĻU UN SPINĀTIEM PILDĪTS TOMĀTS AR OLAS CEPURĪTI

Šodien arī es starp saspringtajiem treniņiem atspoguļoju savu ideju par to kā olas var izmantot ēdienos un kā sacelt kājās garšu kārpiņas!

Man ļoti patīk izmēģināt ko jaunu, un censties saprast vai ir vēl kas tāds ko varu pilnveidot sevī! Un ēdienu gatavošana ir neizsmeļams pilnveidośanās process!

Esmu priecīga, ka Balticovo piedāvā olas, kuras dēj vistas, kas dzīvo brīvībā, jeb tās saucamās brīvo vistu olas! Ļoti svarīgi sportistu uzturā ikdienā ir iekļaut olas! Un vēl jo vairāk kvalitatīvas!!! Tapēc es esmu 100% par šīm olām!

KAS NEPIECIEŠAMS (1 PORCIJAI):

  • 100g titara galas
  • 1/2 burkāns
  • 1/2 sipols
  • 1 liels tomats
  • saldais krejums
  • citrona šķēlīte
  • 1 ola
  • Dekorēšanai - diedzēti zirņi , zaļumu merce - pec savas izveles!

PAGATAVOŠANA:

Smalki sagriež sīpolu un burkānu, liek cepties uz pannas, pievieno tītara gaļu, cep, līdz gatava, pievieno garšvielas pēc saviem ieskatiem un saldo krejumu - un pildījums gatavs! Tomāta sagatavošana: izvēloties cietu tomātu, tam nogriež augšdaļu un ar karoti izņem mīkstumu. Tomātā gaļas pildījumu liek līdz pusei, tad pildījumam pa virsu uzsit olu un liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī uz 10 minūtēm, lai veidojas skaista olas cepurīte.

Liekam uz šķīvja un baudam!

AR TĪTARA GAĻU UN SPINĀTIEM PILDĪTS TOMĀTS AR OLAS CEPURĪTI