Ola - vairāk nekā tikai brokastīs! Šis brinišķīgi daudveidīgais un tik ļoti mainīgais produkts ļauj mums paspert soļi tālāk un visdažādākajos veidos to pievienot jebkurā dienas laikā baudāmiem ēdieniem!

Pievieno olu salātiem, svaigiem vai pagatavotiem dārzeņiem, sacepumiem un tik daudz kam citam! Iedvesmai piedāvājam #pieliecolu draugu brīnumgardās receptes!

ĒRIKS DREIBANTS
Restorāns 3 īpašnieks un šefpavārs

GOGELMOGELIS AR SVAIGĀM MEŽA OGĀM

SASTĀVDAĻAS:

  • 2-3 olu dzeltenumi;
  • 2 tējkarotes pūdercukura;
  • 2 saujas ar svaigām meža un dārza ogām;
  • 1 sauja zaķskābeņu

PAGATAVOŠANA:

Olu dzeltenumiem pievieno pūdercukuru un sakuļ tos viendabīgā, gaisīgā masā. Pēc sakulšanas masai vajadzētu būt 5-6 reizes lielākai, kā tā bija sākuma stāvoklī. Gogelmogeļa masu ieliekam servēšanas trauciņos un papildinām ar svaigām meža un dārza ogām, un zaķskābenēm.

GOGELMOGELIS AR SVAIGĀM MEŽA OGĀM