Ola - vairāk nekā tikai brokastīs! Šis brinišķīgi daudveidīgais un tik ļoti mainīgais produkts ļauj mums paspert soļi tālāk un visdažādākajos veidos to pievienot jebkurā dienas laikā baudāmiem ēdieniem!

Pievieno olu salātiem, svaigiem vai pagatavotiem dārzeņiem, sacepumiem un tik daudz kam citam! Iedvesmai piedāvājam #pieliecolu draugu brīnumgardās receptes!

MĀRIS ŠVEIDUKS

 Latvijas čempions kultūrismā, fitnesa kluba GYM Lāčplēsis dibinātājs

ROBINSONA SAPŅU OMLETE

Viegli pagatavojamas, vizuāli pievilcīgas, barojošas un gardas, tādas brokastis ir mūsu gaumē. Un nav svarīgi, tā ir darbadiena, brīvdiena vai svētki, brokastis, kas dod enerģiju un prieku visai dienai, esam pelnījuši vienmēr. Šodien dalāmies ar košu brokastu recepti, kas pa spēkam ir ikvienam! Gatavojam plaucētas olas, kas pasniegtas ar zaļumu salātiem un cepeškrāsnī ceptu batāti - tas viss 20 minūšu laikā!

PAGATAVOŠANA:

  • 2 Balticovo brokastu olas + 50 - 70 ml. kefīrs vai rūgušpiens;
  • "bišku" sāls vai garšvielas, pievieno vēl arī smaidu un gatavošanas prieku;
  • Sakuļ visu bļodiņā viendabīgā masā;
  • Uz pannas apcep 1/2 banāna ( sagriezts šķēlītēs);
  • Uzlej omletes masu - cep līdz ir zeltaini/ brūngans izskats;
  • Omleti pasniedz dekorētu ar ananāsu ripiņām ( svaigumam), dažiem svaigiem zaļumiem - krāsai un acu priekam;
  • Pievieno pāris maizītes ( man patīk, ka ir liela dažādība, tāpēc katrai maizītei vienmēr ir savs - savādāks garnējums.).

Izmēģini un padalies ar garšas sajūtām.
Labu apetīti!