Ola - vairāk nekā tikai brokastīs! Šis brinišķīgi daudveidīgais un tik ļoti mainīgais produkts ļauj mums paspert soļi tālāk un visdažādākajos veidos to pievienot jebkurā dienas laikā baudāmiem ēdieniem!

Pievieno olu salātiem, svaigiem vai pagatavotiem dārzeņiem, sacepumiem un tik daudz kam citam! Iedvesmai piedāvājam #pieliecolu draugu brīnumgardās receptes!

ĒRIKS DREIBANTS
Restorāns 3 īpašnieks un šefpavārs

GIN FIZZ

SASTĀVDAĻAS:

  • 30 ml gāzēts minerālūdens
  • 60 ml džins
    30 ml Citronu sula
  • 20 ml cukura sīrups
  • viens olas baltums

PAGATAVOŠANA:

Ielejam gāzētu minerālūdeni Fizz vai Collins (300 - 400 ml) glāzē un noliekam uz brīdi malā. Salejam visas pārējās sastāvdaļas šeikerī un sakratām bez ledus aptuveni 10 sekundes. Pēc tam pievienojam 3-4 ledus gabaliņus un atkal sakratām. Kad tas izdevies, pildām to jau iepriekš sagatavotajā glāzē ar minerālūdeni. #pieliecolu

GIN FIZZ