Ola - vairāk nekā tikai brokastīs! Šis brinišķīgi daudveidīgais un tik ļoti mainīgais produkts ļauj mums paspert soļi tālāk un visdažādākajos veidos to pievienot jebkurā dienas laikā baudāmiem ēdieniem!

Pievieno olu salātiem, svaigiem vai pagatavotiem dārzeņiem, sacepumiem un tik daudz kam citam! Iedvesmai piedāvājam #pieliecolu draugu brīnumgardās receptes!

ILZE LIPSKA

Bioloģiskā lauksaimniece un bloga “Absolūts Ēd” autore

Ceptas olas zaļumiem svaigā gaisā.

RECEPTE VIENAI PORCIJAI

  • Uz pannas uzliek 4-5 šķēles bekona, pāri kārtīga sauja spinātu, pa virsu uzsit divas olas.
  • Uzliek pannai vāku un cep līdz ola gatava.
  • Pasniedz kopā ar svaigiem salātiņiem.

Karstums man galīgi pie sirds neiet, bet rīti ir fantastiski!

Brokastis svaigā gaisā, kas var būt labāks par šo?

Saite uz blogu http://www.absolutsed.lv/