Ola - vairāk nekā tikai brokastīs! Šis brinišķīgi daudveidīgais un tik ļoti mainīgais produkts ļauj mums paspert soļi tālāk un visdažādākajos veidos to pievienot jebkurā dienas laikā baudāmiem ēdieniem!

Pievieno olu salātiem, svaigiem vai pagatavotiem dārzeņiem, sacepumiem un tik daudz kam citam! Iedvesmai piedāvājam #pieliecolu draugu brīnumgardās receptes!

ILZE LIPSKA

Bioloģiskā lauksaimniece un bloga “Absolūts Ēd” autore

 

Olu kultenis ar skābenēm un nātrēm.

Atcerējos šo olu kulteni no bērnības.

RECEPTE VIENAI PORCIJAI

  • Sakuļ 2-3 olas,
  • Pievieno sāli, piparus, nedaudz pienu,
  • Sagriež smalkāk kārtīgu sauju skābenes un nātres,
  • Sagriež vienu tomātu,
  • Visu samaisa ar olām,
  • Cep uz pannas, maisot.

 #kurvēlvienkāršāk ne? Labrīt diena! Tu būsi lieliska!

Saite uz blogu http://www.absolutsed.lv/