Ola - vairāk nekā tikai brokastīs! Šis brinišķīgi daudveidīgais un tik ļoti mainīgais produkts ļauj mums paspert soļi tālāk un visdažādākajos veidos to pievienot jebkurā dienas laikā baudāmiem ēdieniem!

Pievieno olu salātiem, svaigiem vai pagatavotiem dārzeņiem, sacepumiem un tik daudz kam citam! Iedvesmai piedāvājam #pieliecolu draugu brīnumgardās receptes!

SANTA MATULE
Vieglatlēte, trīssoļlēcēja

VESELĪGĀ PĒC-SACENSĪBU UZKODA

Pēc sacensībām viens no svarīgākajiem procesiem ir pilnvērtīgi atjaunoties, tāpēc izvēlos uzturvielām bagātus un kvalitatīvus produktus, lai organismu nodrošinātu ar nepieciešamām uzturvielām!

Izvēloties Balticovo olas, varu būt droša, ka esmu izvēlējusies kvalitatīvu produktu un mans atjaunošanās proces būs pilnvērtīgs!

NEPIECIEŠAMS (1 porcijai):

  • Divas saujiņas sarkanie rīsi
  • Avakado
  • Ola
  • Grauzdētas saulespuķu sēklas
  • Avenes
  • Garšvielas pēc garšas - izmantoju nedaudz jūras sāli un piparus

PAGATAVOŠANA:

Paņem divus katliņus - vienā vāra ūdeni, otrā vāra olu. Tukšais katliņš, kurš ir ar ūdeni - tam pievieno sarkanos rīsus vāra 15 minūtes, paralēli sagriež avokado un uzgrauzē saulespuķu sēkliņas.

Kad 15 minūtes ir pagājušas, uz šķīvja liek izvārītos rīsus pa virsu avokado ar olu un pārber visan pa virsu saulespuķu sēkliņas, kā arī pievieno avenes, lai vasarīgāk!

Saite uz Santas Matules Facebook publiāciju.

VESELĪGĀ PĒC-SACENSĪBU UZKODA