Ola - vairāk nekā tikai brokastīs! Šis brinišķīgi daudveidīgais un tik ļoti mainīgais produkts ļauj mums paspert soļi tālāk un visdažādākajos veidos to pievienot jebkurā dienas laikā baudāmiem ēdieniem!

Pievieno olu salātiem, svaigiem vai pagatavotiem dārzeņiem, sacepumiem un tik daudz kam citam! Iedvesmai piedāvājam #pieliecolu draugu brīnumgardās receptes!

KRISTIĀNA CIMERMANE
Bloga Tasteabit.com autore

No sirds vēlu fotokonkursa dalībniekiem – ķeriet iedvesmu aiz astes, lai jums izdodas! Neliels iedvesmas grūdiena no manis lasāms zemāk.

BROKASTU MAIZE “LABU ĒSTGRIBU”

TEV VAJADZĒS:

  • 1 maizes šķēli
  • 2 Lielās brokastu olas
  • 2 ēdk. piena
  • 3 šķēles bekona
  • 1 avokado
  • 1 tējk. citron sulas
  • 1 ķirštomāts
  • naža gals čili pārslas

PAGATAVOŠANA:

  1. Apcep bekona šķēles, kamēr kraukšķīgas.
  2. Ar dakšu saspaida avokado putriņā, pievieno citrona sulu.
  3. Olas sakuļ ar pienu. Lej uz pannas. Cepšanas laikā no pannas malām uz centru ar koka lāpstiņu pastumj olu masu.
  4. Grauzdē maizi.
  5. Kad visas sastāvdaļas sagatavotas, tās kārto uz maizes šķēles – avokado, olas, bekons. Dekorē ar ķirštomātu un čili pārslām.

Labu ēstgribu! 

http://tasteabit.com/