Ola - vairāk nekā tikai brokastīs! Šis brinišķīgi daudveidīgais un tik ļoti mainīgais produkts ļauj mums paspert soļi tālāk un visdažādākajos veidos to pievienot jebkurā dienas laikā baudāmiem ēdieniem!

Pievieno olu salātiem, svaigiem vai pagatavotiem dārzeņiem, sacepumiem un tik daudz kam citam! Iedvesmai piedāvājam #pieliecolu draugu brīnumgardās receptes!

SANTA MATULE
Vieglatlēte, trīssoļlēcēja

BANĀNU PANKŪKAS

Lielisks rīta sākums - brokastis man ir svarīgākā ēdienreize, tāpēc izvēlos uzturvielām bagātus un kvalitatīvus produktus. Gatavojot savas banānu pankūkas, izvēlos Balticovo olas, jo tad varu būt droša par produkta kvalitāti. Balticovo piedāvā brīvo vistu olas, vai, citiem vārdiem sakot, vistu olas, kuras dēj, dzīvojot brīvībā.

SASTĀVDAĻAS:

  • Olas – 2 gab.
  • Banāni – 4 gab.
  • Griķu milti – 2 ēdamkarotes
  • Kokosriekstu eļļa cepšanai

PAGATAVOŠANA:

Banānus sablenderē ar olām un miltiem, līdz masa viendabīga. Uz pannas uzlej nedaudz kokosriekstu eļļas un cep neliela izmēra pankūkas. Pasniedz ar ievārījumu un sagrieztiem banāniem! Lai labi garšo!

 

Saite uz Santas Matules Facebook publiāciju.

BANĀNU PANKŪKAS