Ola - vairāk nekā tikai brokastīs! Šis brinišķīgi daudveidīgais un tik ļoti mainīgais produkts ļauj mums paspert soļi tālāk un visdažādākajos veidos to pievienot jebkurā dienas laikā baudāmiem ēdieniem!
Pievieno olu salātiem, svaigiem vai pagatavotiem dārzeņiem, sacepumiem un tik daudz kam citam! Iedvesmai piedāvājam #pieliecolu draugu brīnumgardās receptes!
ZIGISMUNDS SIRMAIS
Vieglatlēts, šķēpmetējs
UZKODA STARP TRENIŅIEM – MAIZĪTES AR OLU UN BEKONU
Starp saspringtajiem treniņiem ir ļoti svarīgi uzņemt visas svarīgās uzturvielas. Šodien atspoguļoju savu ideju par to kā olas var izmantot ēdienos. Kraukšķīga uzkoda starp treniņiem manā gaumē! #bekons #uzkoda #pieliecolu
Esmu priecīgs, ka Balticovo piedāvā olas, kuras dēj vistas, kas dzīvo brīvībā, jeb, tās saucamās, brīvo vistu olas! Ļoti svarīgi sportistu uzturā ikdienā ir iekļaut olas! Un vēl jo vairāk - kvalitatīvas!!! Tapēc es esmu 100% par šīm olām!
KAS NEPIECIEŠAMS:
- 2 sviestmaižu šķēles
- 2 olas (labāk Balticovo)
- 4-6 bekona sķēles (atkarībā cik grib daudz uzlikt uz sviestmaizes, manuprāt, jo vairāk jo labāk)
- cepampapīra loksne
- karsta cepeškrāsns ar cepešpannu
PIEDEVAS:
Tas atkarīgs no tā, ko kārojas piekost klāt - tomāti, gurķi, paprika!
KĀ PAGATAVOT:
Sviestmaižu šķēlēm pa vidu izgriezt apli, to var darīt ar nazi, vai karoti, ja maize ir mīksta! Tad uzkarsējam cepeškrāsni līdz 180 grādiem! Uz cepešpannas uzliekam cepampapīra loksni, un uz tās - sagatavotās sviestmaižu šķēles! Pārliekam bekonu pāri maizītēm, kādā izvietojumā gribas - man šoreiz sagribējās krustiņā! Tad pāri bekonam aplī iesit olu, un pannu liek cepties cepeškrāsnī.
CIK ILGI JĀCEPJ?
Tas ļoti atkarīgs no cepeškrāsns. Man sanāca +/- 10 minūtes!
Piedevas paši pēc savas izvēles izkārtojiet uz šķīvja!
Lai labi garšo!
- OLGA ELSTE PASTA AR PORTOBELLO SĒNĒM UN OLAS DZELTENUMU ĒRIKS DREIBANTS OLA MUNDIERĪ AR JAUNIEM KARTUPEĻIEM UN GAILENĒM
- OLGA ELSTE VASARAS DĀRZEŅI AR KAZAS SIERU UN OLU ĒRIKS DREIBANTS GOGELMOGELIS AR SVAIGĀM OGĀM
- LAURA GRĒVIŅA OLAS AR GRIĶU PĀRSLĀM UN GAILENĒM ĒRIKS DREIBANTS GIN FIZZ
- LAURA GRĒVIŅA VASARAS SALĀTI AR TUNCI BRIGITA DAMBE GRIEĶU BURGERI AR VĒRŠACI
- ANNIJA APSĪTE CHAMPIGNON QUICHE JEB KO DARĪT, KAD MĀJĀS DAUDZ OLU BRIGITA DAMBE BRĪVDIENU RĪTU PLAUCĒTĀS OLAS
- ANNIJA APSĪTE SĀLĪTAS ĶILAVAS AR OLĀM ILZE LIPSKA VASARAS LAPU SALĀTI AR VĀRĪTĀM OLĀM
- DANA ROŽLAPA BURKĀNU KĒKSS ILZE LIPSKA OLU SALĀTI - KĀ BĒRNĪBĀ
- DANA ROŽLAPA RIKOTAS PANKŪKAS AR SVAIGO PLŪMJU MĒRCI SANTA MATULE BANĀNU PANKŪKAS
- ZIGISMUNDS SIRMAIS TUNČA SALĀTI SANTA MATULE VESELĪGĀ PĒC-SACENSĪBU UZKODA
- ZIGISMUNDS SIRMAIS UZKODA STARP TRENIŅIEM – MAIZĪTES AR OLU UN BEKONU ANSIS KLINTSONS SALĀTI AR VĀRĪTU OLU
- UNA ULME OLU MASKAS SEJAI UN MATIEM ANSIS KLINTSONS GRAUDU RIKA AR VĀRĪTU OLU UN ZAĻUMIEM
- KATRĪNA PURIŅA-LIBERTE TIRAMISU AR OGĀM ANASTASIJA MARUTA VEĢETĀRIE TAKO AR OLU
- SIGNE MEIRĀNE POLENTA AR DĀRZEŅIEM UN BEZ MIZAS VĀRĪTU OLU LĪNA MŪZE AR TĪTARA GAĻU UN SPINĀTIEM PILDĪTS TOMĀTS AR OLAS CEPURĪTI
- PAULA ROZE SILTI SVAIGIE VISTAS SALĀTI LĪNA MŪZE CEPTAS OLAS PAPRIKAS “ FORMIŅĀ” AR BEKONU, BIEZPIENU UN RUDZU MAIZI
- ANASTASIJA MARUTA VESELĪGAIS OLBALTUMA DZĒRIENS PĒC TRENIŅA LĪNA MŪZE CEPTAS OLAS PAPRIKAS “ FORMIŅĀ” AR BEKONU, BIEZPIENU UN RUDZU MAIZI